در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، آش قلیه یک نوع آش محلی است که در این فصل خوردن آن بسیار دل چسب است.
نخود 175 گرم
لوبیا قرمز 175 گرم
گوشت چرخ کرده 500 گرم
سبزی (شامل نعناع، تره، جعفری، گشنیز و خلواش) 1 کیلو
پیاز متوسط رنده شده 2 عدد
کشمش 250 گرم
هویج و چغندر 500 گرم
قیسی 300 گرم
آرد برنج 1 لیوان
آبغوره 1 و 1/2 لیوان
شکر 2 قاشق
نمک و فلفل به مقدار لازم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد