طرز تهیه آش قلیه

کد خبر: ۱۲۸۰۶۵۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، آش قلیه یک نوع آش محلی است که در این فصل خوردن  آن بسیار دل چسب است.

طرز تهیه آش قلیهطرز تهیه آش قلیه

مواد لازم آش قلیه

نخود                                                         175 گرم

لوبیا قرمز                                                   175 گرم

گوشت چرخ کرده                                         500 گرم

سبزی (شامل نعناع، تره، جعفری، گشنیز و خلواش)          1 کیلو

پیاز متوسط رنده شده                                    2 عدد

کشمش                                                     250 گرم

هویج و چغندر                                              500 گرم

قیسی                                                       300 گرم

آرد برنج                                                      1 لیوان

آبغوره                                                        1 و 1/2 لیوان

شکر                                                          2 قاشق

نمک و فلفل                                                 به مقدار لازم 

 

طرز تهیه آش قلیه 

  1. حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید همراه با تقریبا 1 لیتر آب بپزید. در حین پختن نخود و لوبیا، هویج و جغندر را تمیز شسته و پوست بگیرید. سپس آنها را نگینی خرد کنید. هنگامی که حبوبات خوب پخته شدند، هویج و چغندر را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید.
  2. سبزی ها را خوب ریز کرده و درون آش بیندازید.
  3. آرد برنج را با آبغوره حل کنید و کم کم در آش بریزید و به آرامی آش را هم بزنید تا گلوله نشود. در یک کاسه پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل به آن اضافه کنید و مواد را کمی با دست تمیز ورز دهید. کوفته های کوچکی با دست درست کنید و دانه دانه درون آش بیندازید. اجازه دهید تا آش خوب بجوشد.
  4. کشمش و قیسی را در یک تابه با کمی روغن سرخ کنید و تفت دهید و سپس در آش بریزید. سپس کمی شکر اضافه کنید. اجازه دهید تا آش کمی جوش بزند. سپس اش را می توانید از روی حرارت برداشته و با نعناع روی آن را تزئین کنید.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها