مشارکت ۱۲ هزار نیروی حشد شعبی برای تامین امنیت مراسم سالروز رحلت پیامبر اکرم (ص)

حشد شعبی از حضور ۱۲ هزار رزمنده در طرح امنیتی ویژه مناسبت سالروز رحلت پیامبر اکرم (ص) در نجف اشرف خبر داد.
کد خبر: ۱۲۸۰۴۰۷
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری تسنیم، سازمان حشد شعبی اعلام کرد که 12 هزار رزمنده آن برای حفظ امنیت مراسم سالروز رحلت حضرت محمد (ص) در نجف اشرف شرکت خواهند کرد.
 
از سوی دیگر، «طاهر الموسوی» سخنگوی رسانه‌ای لشکر امام علی (ع) وابسته به سازمان حشد شعبی عراق دیروز (چهارشنبه) در سخنانی بر مشارکت سه هزار نفر از نیروهای این لشکر در طرح امنیتی زیارت حرم امیر المومنین (ع) در نجف اشرف همزمان با سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) در تاریخ 28 صفر تاکید کرد.
 
وی تصریح کرد، در این طرح امنیتی، سه هزار نفر از نیروهای لشکر امام علی (ع) حضور دارند و از سه روز قبل در محورهایی که برای آنها مشخص شده است، مستقر شده‌اند.
 
الموسوی تاکید کرد که لشکر امام علی(ع) علاوه بر استقرار خوردوهای امدادرسانی، 30 دستگاه اتوبوس برای نقل و انتقال زائران در نظر گرفته است.
 
سخنگوی رسانه‌ای لشکر امام علی (ع) گفت که رزمندگان این لشکر به همراه فرماندهی پلیس و نیروی هوایی عراق با استفاده از پهپاد و نصب دوربین‌های حراراتی، عملیات شناسایی را در عمق صحرا تا مرزهای عربستان انجام دادند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها