به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ،اسنک قارچ و پنیر یکی از محبوبترین غذاهایی است که کودک و بزرگسال طعم آن را دوست دارند.
قارچ | 12 عدد |
نان تست | 6 عدد |
کره | 4 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | 3 قاشق غذاخوری |
پنیر موزارلای رنده شده | 6 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد |
گشنیز خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | مقداری |
پیاز خرد شده و کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس قارچ های خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
سس مایونز و برگ گشنیز خرد شده را باهم مخلوط کنید و روی نان های تست بمالید. روی نصف نان ها مقداری پنیر بریزید سپس قارچ های تفت خورده را اضافه کنید. باقی مانده پنیر را روی قارچ ها بریزید و با نصف باقی مانده نان ها روی مواد را بپوشانید. سپس هر ساندویچ را از وسط به دو قسمت برش بزنید ( به صورت اریب برش بزنید تا ساندویچ مثلثی شود ، با نصف کردن هر ساندویچ 6 ساندویچ خواهید داشت ).
داخل ماهیتابه کره و کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. ساندویچ ها را داخل ماهیتابه بگذارید و پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا ظرف دیگر نیز طلایی شود سپس همراه با سس گوجه فرنگی سرو کنید.
نکته ها : بهترین روش برای آماده سازی این اسنک ها استفاده از ساندویچ ساز است. میتوانید از مواد دیگری مانند کالباس خرد شده ، فلفل دلمه ای و در تهیه این اسنک استفاده کنید. به جای پنیر موزارلا از پنیر پیتزا هم میتوانید استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد