
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نیویورک تایمز، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا پس از بهبودی از کرونا در بالکن ضلع جنوبی کاخ سفید ایستاد و به هوادارانش گفت که حالش خوب است و احساس فوق العاده ای دارد.
اما او قرار بود که به گونه دیگری در هنگام ترخیص از بیمارستان در نظر هوادارانش ظاهر شود که اکنون از آن به «شیرین کاری اجرا نشده» یاد می شود.
بر اساس گزارش نیویورک تایمزدر چندین تماس تلفنی در آخر هفته گذشته از مجموعه ریاستجمهوری والتر رید در مرکز پزشکی نظامی ، ترامپ یک ایده ای را به اشتراک گذاشت که در نظر داشت اجرایش کند: هنگامی که بیمارستان را ترک می کند می خواهد در نظر مردم کمی ضعیف به نظر بیاید. اما او دگمه هایش را باز می کند و در زیر پیراهن خود تی شرتی را نشان می دهد که نماد قدرت و سوپرمن خواهد بود.
البته او در نهایت این شیرین کاری را انجام نداد.
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی «جامجم» با دستاندرکاران فصل تازه مسابقه شبکه۵ سیما
شهرام مسلخی، کارگردان «یقهسفیدها» در گفت وگو با «جام جم»
بوبانا آنجلکویچ، روزنامهنگار و تحلیلگر صربستانی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
گفتوگوی «جامجم» با هنرمندی که در ۸۰سالگی همچنان فعال است