برای افزایش ماندگاری سالاد الویه به مقدار مصرف هر وعده به آن سس اضافه کنید

طرز تهیه سالاد الویه بدون مرغ

سالاد الویه یکی از انواع غذا برای بیرون بردن و یک نوع ساندویچ سرد است که به صورت سالاد الویه مرغ یا سالاد الویه بدون مرغ درست می‌شود. سالاد الویه برای اولین بار در قرن نوزدهم توسط یک سرآشپز معروف روسی درست شد.
کد خبر: ۱۲۷۹۲۴۵

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،طرز تهیه سالاد الویه بدون مرغ بسیار ساده بوده و با رعایت نکاتی مهم در تهیه آن می‌توان غذایی کاملا سالم و رژیمی درست کرد که برای همه افراد، در هر رده سنی مفید باشد.

طرز تهیه سالاد الویه بدون مرغ

مواد لازم الویه بدون مرغ

سیب زمینی متوسط 4 عدد  
تخم مرغ 3 عدد  
خیارشور 300 گرم  
هویج متوسط 1 عدد  
نخود فرنگی 300 گرم  
سس مایونز 5 قاشق غذاخوری  
لیمو ترش 1 عدد  
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم  
 
 

طرز تهیه الویه

  1. ابتدا سیب زمینی‌ها را شسته و در یک قابلمه‌ای که تا نیمه آب شده بگذارید، سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و یکی دو ساعت صبر کنید تا سیب زمینی‌ها کاملا پخته و نرم شوند. این نکته را در نظر داشته باشید که هر چه سیب زمینی‌ها کوچکتر باشند زمان کمتری نیاز دارند تا پخته شوند. پس از پخته شدن سیب زمینی ها، آن‌ها را پوست گرفته و رنده کنید یا در غذاساز به شکل پوره درآورید.
  2. پوست هویج را تمیز بشویید و برای اینکه شیار‌های آن کاملا تمیز شوند از یک برس استفاده کنید. سپس آن را با مقداری آب بپزید. میزان آب را کم در نظر بگیرید تا کاملا به خورد هویج رود و پس از اتمام پخت، آبی در قابلمه باقی نماند. پس از اینکه هویج پخته شد، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود، سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید.
  3. نخود سبز را همراه با کمی آب و نمک بپزید و اجازه دهید آب آن کاملا تمام شود.
  4. تخم مرغ‌ها را نیز آبپز کنید، پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
  5. خیارشور را با آب سرد بشویید و به صورت نگینی خیلی ریز خرد کنید. سپس آن‌ها را در یک آبکش بریزید و اجازه دهید آب آن‌ها کاملا خارج شود. این کار باعث می‌شود سالاد آب نیندازد و بوی ترشیدگی از سالاد به مشام نرسد.
  6. سیب زمینی له شده، هویج نیگینی شده، نخود سبز پخته، تخم مرغ نگینی شده و خیازر شور خرد شده را در ظرف نسبتا جاداری ریخته و با هم مخلوط کنید.
  7. در انتها برای مزه دار کردن سالاد الویه از سس استفاده کنید. همانطور که در فوق ذکر شد، سس مورد استفاده برای سالاد الویه سس مایونز است، ولی برای اینکه سالم‌تر باشد می‌توانید میزان مایونز را کمتر کرده و مقداری ماست چکیده‌ی شیرین، کمی آبلیمو، یکی دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را در کاسه‌ای ریخته و با هم مخلوط کنید تا سسی یکدست حاصل شود.
  8. سس حاصل را به مخلوط مواد اضافه کرده و هم بزنید تا سس به خورد مواد رود.
  9. سالاد الویه را در ظرف سرو بکشید و به سلیقه خود تزیین کنید، سپس آن را ۳۰ دقیقه الی ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
  10. سالاد الویه را می‌توانید با نان‌های سنتی مانند بربری یا سنگک و یا بدون نان و همراه با سبزیجاتی نظیر کاهو، گوجه فرنگی و جعفری ساطوری سرو کنید.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها