به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرنگاران جوان طرز تهیه آبگوشت بزباش ترکی اردبیل هم مثل همدانی است با این تفاوت که اردبیلیها نخود گرد و لوبیا سفید هم گاهی به آن اضافه میکنند. یک تفاوت دیگر بزباش اردبیل با بزباش همدان این است که مقداری رب گوجه تفت داده شده هم به آن اضافه میکنند. ترکها به این آبگوشت گاهی مقداری آلو سیاه خورشتی و قیسی هم اضافه میکنند.
گوشت گوسفند |
۳۰۰ گرم |
لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی |
۱۰۰ گرم |
سبزی قورمه یا ترکیب تره، جعفری، شنبلیله |
۳۰۰گرم |
پیاز داغ |
۱ عدد متوسط |
سیب زمینی |
۲ عدد متوسط |
لیموعمانی |
۲ عدد متوسط |
نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه |
به مقدار دلخواه |
.
اگر بخواهیم دقیق بگوییم که آبگوشت بزباش چطور درست میشود باید بگوییم شبیه خورش قورمه سبزی. لوبیاها را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آنها را عوض کنید.
برای درست کردن آبگوشت ابتدا باید پیازها را خرد کنید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید و با پیاز، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه سرخ کنید. حالا سبزی تفت داده شده و لوبیاها را به همراه دو یا سه لیوان آب اضافه کنید.
کمی شعله گاز را زیاد کنید تا آب جوش بیاید و سپس شعله گاز را کم کنید تا آبگوشت روی شعله ملایم گاز حسابی جا بیفتد. در ۴۵ دقیقه پایانی پخت سیب زمینیهای پوست گرفته و لیموعمانی را اضافه کنید و نمک، فلفل و زردچوبه را هم اندازه کنید.
آبگوشت بزباش را با سبزی خوردن، ترشی یا سالاد شیرازی و معمولا با نان سرو میکنند.
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد