جاعل حرفه ای در پی آزادی از زندان ویزای اروپا صادر می کرد

یک جاعل حرفه ای که با همدستی 2نفر از دوستانش به بهانه گرفتن روادید کشورهای اروپایی ، اقدام به کلاهبرداری میلیونی کرده بود، به همراه همدستانش شناسایی و دستگیر شد.
کد خبر: ۱۲۷۷۱۹

به گزارش خبرنگار جام جم ، چندی پیش گزارشی از ماموران اداره اطلاعات به دادسرای عمومی و انقلاب فرودگاه تهران ارسال شد که نشان می داد،مدارک و ویزاهای تعدادی از زنان و مردان ایرانی که به سفارتخانه یونان ارائه شده جعلی است.
به این ترتیب ، قاضی صابری زفرقندی ، سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب فرودگاه ، پرونده را برای ادامه تحقیقات در اختیار بازپرس مهاجری ، رئیس شعبه یکم دادسرا قرار داد و جستجوی ماموران اداره اطلاعات برای یافتن مخفیگاه متهمان آغاز شد.

روادید جعلی ، میلیون ها تومان آب خورد


ماموران در ادامه تحقیقات خود پی بردند افرادی که برای آنها روادید جعلی صادر شده است ، هیچ گونه اطلاعی از ماجرا ندارند و به 3مرد که ادعا می کردند در سفارتخانه های مختلف آشنا دارند، میلیون ها تومان پرداخت کرده و قرار بوده است تا پس از تحویل روادید بقیه پولها را به آنها بدهند. ردپای جاعل حرفه ای با اطلاعاتی که آنها در اختیار ماموران قرار دادند، چهره نگاری رایانه ای کلاهبرداران صورت گرفت.
تحقیقات گسترده ادامه یافت تا این که ماموران پی بردند یکی از تصاویر رایانه ای به یک جاعل حرفه ای شباهت دارد که 7ماه پیش از زندان آزاد شده است. با به دست آمدن این سرنخ ، پاتوق های احتمالی جاعل سابقه دار شناسایی و به طور غیرمحسوس زیر نظر گرفته شد تا این که 10روز پیش در پی یک عملیات ضربتی وی دستگیر و برای ادامه تحقیقات به اداره اطلاعات انتقال یافت. مرد شیاد در بازجویی های پلیسی به جرایم خود با همدستی 2نفر از دوستانش اعتراف کرد.

شناسایی سوژه ها در اطراف سفارتخانه های مختلف


متهم در اظهاراتش گفت: 3بار به جرم جعل اسناد و مدارک دستگیر شده ام و در شعبات یکم و دوم بازپرسی دادسرای فرودگاه دارای سابقه کیفری هستم. 7ماه پیش وقتی از زندان آزاد شدم ، همراه دوستانم تصمیم به انجام این کار گرفتیم.
بنابراین هر یک از ما در اطراف سفارتخانه های مختلف در پایتخت پرسه می زدیم و پس از شناسایی سوژه های خود، به بهانه این که در سفارتخانه و نهادهای دیگر آشنا داریم ، آنها را فریب می دادیم.
متهم افزود: ابتدا چند میلیون تومان از آنها می گرفتیم و بی آن که آنها بدانند مدارک جعلی برای آنها تهیه می کنیم ، به ما اعتماد می کردند و قرار می شد تا بقیه پولها را پس از تحویل روادید به ما پرداخت کنند و برای این که لو نرویم ، خودمان را با نامهای جعلی معرفی می کردیم.
متهم ادامه داد: تمامی مدارک و اسناد را جعل و سوژه های خود را به عنوان مدیرعامل شرکت یا اعضای هیات مدیره آنجا معرفی می کردیم و بعد ویزاها را در اختیار آنها قرار می دادیم و پولهای کلانی را از آنها می گرفتیم و از 16نفر تاکنون به این شیوه کلاهبرداری کرده ایم.
به دنبال اعترافات مرد جاعل ، چند روز پیش دو همدستش دستگیر و به جرایم خود اعتراف کردند.
بازپرس مهاجری ، رئیس شعبه یکم دادسرای فرودگاه مهرآباد تهران با اشاره به این خبر، ضمن هشدار به شهروندان از آنها خواست ، چنانچه قصد گرفتن روادید کشورهای مختلف را دارند، حتما از طریق قانونی اقدام کنند و فریب ادعاهای واهی افراد شیادی را که عنوان می کنند، با سفارتخانه ها و اداره های مختلف در ارتباط هستند، نخورند تا گرفتار چنین کلاهبردارانی نشوند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها