یک شربت خوشمزه

طرز تهیه شربت سیب با سیب پخته

کد خبر: ۱۲۷۷۰۰۳

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، شربت سیب یک نوع شربت پرطرفدار است  که در آبمیوه گیری ها نیز فروش زیادی دارد.

طرز تهیه شربت سیب با سیب پخته

مواد لازم شربت سیب

 

۲ کیلوگرم

سیب سبز یا زرد

۱ کیلوگرم

شکر

۲ لیتر

آب

۲ عدد

چوب دارچین 

۵ عدد

میخک 

۲ عدد

رنده‌ی پوست سیب

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری

 

طرز تهیه شربت سیب

 

  1. رنده‌ی پوست سیب را با شکر در یک ظرف بریزید و خوب آن را مخلوط کنید و ورز دهید.

  2. سیب‌ها را به ۴ قسمت تقسیم کنید، هسته‌ی آن را بگیرید و آن‌ها را درون ظرف شکر بیندازید.

  3. آب، پودر دارچین، میخک را نیز به ظرف بیفزایید و آن را روی شعله بگذارید تا به جوش آید. می‌توانید چند برگ ریحان تازه نیز برای خوش عطر و طعم شدن شربت اضافه کنید. 

  4. وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم کنید تا آرام آرام قل بخورد و سیب‌ها کاملا نرم شوند.

  5. سپس حرارت را خاموش کنید و پس از اینکه کمی خنک شد شربت را از صافی رد کنید و آن را در یخچال بگذارید.

  6. هر زمان که بخواهید می‌توانید کمی از این شربت را درون یک لیوان آب خنک بریزید و نوش جان کنید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها