سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک، کباب ترکی یا دونر یه غذای ترکی محبوب بین ما ایرانی هاست که در تهیه این کباب گوشت ها را به صورت عمودی به سیخ می کشند و در مجاورت حرارت قرار می دهند.
گوشت چرخ کرده |
1800 گرم |
نمک |
2 قاشق غذاخوری |
پودر سیر |
1 و 1/2 قاشق غذاخوری |
سیاه |
2 قاشق غذاخوری |
پیاز |
1 عدد |
پنیر ورقه ای |
به مقدار لازم |
یب زمینی سرخ کرده و سس |
برای سرو |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد