
به گزارش جام جم آنلاین از یورونیوز، وی که وزیر خارجه بریتانیا را در سفر به آمریکا همراهی میکرد، هنگام بازگشت یک قبضه کلت کمری را در هواپیما جا گذاشت. رسانهها میگویند که یکی از کارکنان خدماتی فرودگاه هیتروی لندن روز جمعه هنگام تمیز کردن هواپیما سلاح را پیدا کرده است.
پلیس بریتانیا در بیانیهای که روز شنبه منتشر شد تاکید کرد که این افسر «از کلیه مسئولیتها» خلع شده و «تحقیقات در این باره ادامه دارد.»
وزیر خارجه بریتانیا هفته گذشته به واشنگتن سفر کرده بود تا درباره برگزیت با مایک پمپئو، همتای آمریکاییاش گفتوگو کند.
پیش از این نیز یکی از محافظان دیوید کامرون، نخست وزیر پیشین بریتانیا سلاح خود را در دستشویی هواپیمای بریتیش ایرویز فراموش کرده بود. سلاح وی توسط یکی از مسافران پیدا و به مهمانداران تحویل داده شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد