
به گزارش جام جم آنلاین ،در حالی که قرار بود ادامه مسابقات مرحله دوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ و انتخابی جام ملتهای ۲۰۲۳ آسیا در ماه های اکتبر و نوامبر (مهر و آبان) برگزار شود، کنفدراسیون فوتبال آسیا از تعویق این رقابت ها به سال ۲۰۲۱ خبر داد.
AFC امروز با انتشار بیانیه ای رسماً اعلام کرد که این بازی ها با هماهنگی فیفا و بازهم به خاطر شیوع کرونا به تعویق افتاده و برنامه زمانبندی دقیق مسابقات به زودی اعلام خواهد شد.
تیم ملی فوتبال ایران در این مرحله باید در بازی های برگشت به مصاف هنگ کنگ، بحرین، عراق و کامبوج برود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی