مراقبت های تغذیه ای بیماران کرونایی در دوران بارداری و شیردهی

مادران باردار و شیرده که به بیماری کرونا مبتلا شده اند، باید مصرف مایعاتی چون سوپ ها مثل سوپ مرغ و آب میوه ها را افزایش دهند.
کد خبر: ۱۲۷۳۰۷۳
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری مهر، دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در مطلبی در خصوص مراقبت‌های تغذیه‌ای مادران باردار و شیرده در دوران بیماری کووید ۱۹ اعلام کرد: مادران باردار و شیرده ای که به بیماری کرونا مبتلا شده اند باید آب بدن به مقدار کافی تأمین شود و مصرف مایعاتی چون سوپ‌ها مثل سوپ مرغ و آب میوه‌ها را افزایش دهند.
 
وعده‌های غذایی کم حجم با دفعات زیاد استفاده شود همچنین در صورت بروز اسهال، از وعده‌های غذایی سبک و کم حجم استفاده شود و از غذاهای خیلی داغ و خیلی سرد و پرچرب پرهیز شود.
 
در صورت عدم تحمل شیر از مصرف آن خودداری شود. میوه‌هایی همچون سیب و موز مفید است ولی میوه‌هایی مثل هلو و انجیر مصرف نشود.
 
وعده‌های غذایی کوچک و حاوی مقادیر بالای مواد مغذی شامل پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین‌ها و مواد معدنی مصرف شود. از مواد غذایی غنی از ویتامین و املاح بخصوص انواع میوه‌ها و سبزی‌های تازه و فصل بیشتر استفاده شود.
 

مراقبت‌های تغذیه‌ای مادران باردار و شیرده

 
- ارائه وعده‌های غذایی کوچک در طول روز حاوی مواد مغذی از جمله پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین‌ها و مواد
معدنی
 
 
- افزایش دفعات وعده‌های غذایی
 
- تأمین آب بدن با استفاده از آب آشامیدنی سالم و مصرف مایعاتی چون سوپ‌ها و آب میوه‌های طبیعی
 
- استفاده از انواع میوه‌های در دسترس (موز، آلو، زرد آلو، طالبی، کیوی، پرتقال) و سبزی‌ها (اسفناج، جعفری، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی) در برنامه غذایی روزانه
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها