توصیه های پلیس به سرمایه گذاران تازه وارد در بازار بورس

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا به سرمایه گذاران تازه وارد در بازار بورس توصیه کرد: تا حد امکان از سرمایه گذاری با سرمایه مالی زندگی خودداری کرده و به شایعات، تبلیغات و هیاهوی فضای مجازی توجه نکنند و به کارشناسان و نهادهای تخصصی مراجعه کنند.
کد خبر: ۱۲۶۵۵۷۵

به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سردار محمدرضا مقیمی با اشاره به استقبال بی سابقه مردم از بازار بورس اظهار داشت: بازار بورس در هفته های گذشته روزهای طلایی را سپری کرده و رشد قابل توجه شاخص بورس در روزهای اخیر باعث شد تا افرادی که تاکنون فقط اسم بورس را شنیده بودند و هیچ شناختی از آن نداشتند، با سرمایه اندک وارد این بازار شوند.

وی افزود: باید در نظر داشت بی اطلاعی تازه واردان از نحوه خرید و فروش سهام در بورس می تواند چالش برانگیز باشد و در صورت عدم توجه به خیلی از موارد افراد را با تهدیداتی مواجه کند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا ادامه داد: در این راه بایستی افراد علاقه مند به سرمایه گذاری با کارشناسان اقتصادی درحوزه سرمایه و بورس مشورت کرده تا با سرمایه گذاری صحیح ریسک سرمایه گذاری را به حداقل برسانند.

وی همچنین در راستای صیانت از بروز معضلات اقتصادی و آسیب های مربوطه به افراد تازه وارد سرمایه گذار در بورس توصیه کرد: بازار سرمایه نیاز به صبر دارد و هموطنانی که سرمایه گذاری می کنند باید در نظر داشته باشند که این نوع از بازار بلند مدت بوده و نباید هیجانی عمل کنند و با سرمایه های غیرلازم خود وارد بورس شوند؛ تا حد امکان از سرمایه گذاری با سرمایه مالی زندگی خودداری کرده و به شایعات، تبلیغات و هیاهوی فضای مجازی توجه نکنند و به کارشناسان و نهادهای تخصصی مراجعه کنند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا با توجه به ماموریت های این پلیس، مبنی بر پیش بینی و پیشگیری از جرایم اقتصادی و جلوگیری از تهدیدات و آسیب های اقتصادی به عموم هموطنان که به سرمایه گذاری در بورس روی آورده اند، هشدار داد: با آموزش و تخصص کافی در این راه قدم برداشته و با شناخت ناکافی به جای سودآوری، اصل سرمایه خود را از دست ندهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها