jamejamonline
صفحه نخست عمومی کد خبر: ۱۲۶۳۶۳۳ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹  |  ۰۸:۰۱

متخصصین طب سنتی عنوان می کنند در فصل بهار باید از زیادخوردن غذاهای خون‌ساز مانند شیرینی‌ ها، آجیل، کیک و خامه زیاد، پرهیز شود.

title

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، در متون طب ایرانی از غذاهایی مانند آش‌های ساده، آش مغز ماش یزدی، ترش آش، آش شبدر و قره‌قروت، خورش ریواس، خورش هویج، خورش کنگر، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو، شربت عناب، ماءالشعیر طبی و… به‌عنوان بهترین و سبک‌ترین غذاهای ایرانی برای فصل بهار نام‌برده‌شده که انرژی پایه و مواد مورد نیاز بدن را تأمین می‌کنند ولی خاصیت غذایی کمتری دارند.

مصرف این غذاها موجب پاکسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می‌شود.

از طرفی در فصل بهار، مصرف حبوباتی مانند ماش، نخودفرنگی و جو نیز از سوی حکمای پزشکی پارسی توصیه شده‌ است.

اشتباهات خطرناک بعد از غذا خوردن

نوشیدن چای: یبوست
خوردن میوه: نفخ معده
دوش گرفتن: دیر هضم شدن غذا
خوابیدن: تورم، زخم معده و سکته
سیگار کشیدن: اسیدی شدن محیط معده

همچنین متخصصی طب سنتی توصیه می‌کنند حداقل ۲ ساعت بعد از خوردن غذا از خوابیدن خودداری شود.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
کدام دست در این خاک باد می‌کارد؟

کدام دست در این خاک باد می‌کارد؟

چهاردهم دی‌ماه امسال یک روز تلخ برای افغانستان بود. از پاکستان خبر رسید، ۱۰ معدنچی هزاره که گویا هفت نفر از آنها افغانستانی بوده‌اند توسط تروریست‌ها در ۵۰ کیلومتری شهر کویته، شبانه سر بریده شدند.

آخرین تنفس مصنوعی آمریكا به تروریست‌های سعودی

آخرین تنفس مصنوعی آمریكا به تروریست‌های سعودی

خشم ایالات متحده آمریكا از شكست در جنگ یمن، به نقطه اوج خود رسیده است. بن‌سلمان، بن‌زاید و دیگر مهره‌های واشنگتن در منطقه به نماد استیصال در برابر مقاومت تمام‌عیار انصارا... و نیروهای مقاومت یمن تبدیل شده‌اند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر