پرهیز از مصرف زیاد غذاهای خون ساز در فصل بهار

متخصصین طب سنتی عنوان می کنند در فصل بهار باید از زیادخوردن غذاهای خون‌ساز مانند شیرینی‌ ها، آجیل، کیک و خامه زیاد، پرهیز شود.
متخصصین طب سنتی عنوان می کنند در فصل بهار باید از زیادخوردن غذاهای خون‌ساز مانند شیرینی‌ ها، آجیل، کیک و خامه زیاد، پرهیز شود.
کد خبر: ۱۲۶۳۶۳۳

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، در متون طب ایرانی از غذاهایی مانند آش‌های ساده، آش مغز ماش یزدی، ترش آش، آش شبدر و قره‌قروت، خورش ریواس، خورش هویج، خورش کنگر، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو، شربت عناب، ماءالشعیر طبی و… به‌عنوان بهترین و سبک‌ترین غذاهای ایرانی برای فصل بهار نام‌برده‌شده که انرژی پایه و مواد مورد نیاز بدن را تأمین می‌کنند ولی خاصیت غذایی کمتری دارند.

مصرف این غذاها موجب پاکسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می‌شود.

از طرفی در فصل بهار، مصرف حبوباتی مانند ماش، نخودفرنگی و جو نیز از سوی حکمای پزشکی پارسی توصیه شده‌ است.

اشتباهات خطرناک بعد از غذا خوردن

نوشیدن چای: یبوست
خوردن میوه: نفخ معده
دوش گرفتن: دیر هضم شدن غذا
خوابیدن: تورم، زخم معده و سکته
سیگار کشیدن: اسیدی شدن محیط معده

همچنین متخصصی طب سنتی توصیه می‌کنند حداقل ۲ ساعت بعد از خوردن غذا از خوابیدن خودداری شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها