درخواست پلیس تهران از مردم برای مراسم چهارشنبه سوری

رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ در خصوص برگزاری آیین کهن چهارشنبه سوری از مردم خواست تا در خانه هایشان بمانند.
کد خبر: ۱۲۶۲۰۸۷

به گزارش جام جم آنلاین، سردار کیوان ظهیری رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ درخصوص برگزاری مراسم چهارشنبه آخر سال گفت: چهارشنبه سوری یکی از آیین کهن ایرانیان است و با توجه به شرایط فعلی کشور و پایتخت و برابر با توصیه های جدی ستاد مبارزه با کرونا، صلاح مردم است که امسال برای برگزاری مراسم چهارشنبه سوری در خانه هایشان بمانند و خارج نشوند.

وی افزود: با توجه به فرهنگ سازی هایی که در سال های قبل صورت گرفته بود شاهد کاهش تلفات و حوادث تلخ بودیم اما امسال شرایط تغییر کرده و با توجه به شیوع کروناویروس از مردم می خواهیم که در خانه هایشان بمانند و جشن چهارشنبه آخر سال را در کنار اعضای خانواده برگزار کنند.

رییس پلیس پیشگیری تهران ادامه داد: شهروندانی که در این شرایط از خانه بیرون می روند احتمال دارد با توجه به شیوع کروناویروس به این بیماری مبتلا شوند و شرایط برای آنها و خانواده هایشان سخت می شود و در نگاه دیگر با توجه به اینکه جوانان و نوجوانان برای خالی کردن هیجانات خود اقدام به پرت کردن نارنجک های دستی و ترقه به بیرون از خانه می کنند احتمال آسیب دیدن مردم یا تخریب خودروها و آتش گرفتن درختان کنار خیابان ها می رود و بسیار خطرناک است که از مردم شریف می خواهیم در خانه بمانند.

سردار ظهیری در پایان گفت: پلیس در صورت مشاهده افرادی که اقدام به برگزاری مراسم چهارشنبه سوری کنند طبق قانون با آنها برخورد می کند و شهروندان در صورت مشاهده هرگونه اقدام و مشکلی با مرکز فوریت های پلیسی 110 تماس گیرند و ماموران برای خدمت رسانی به مردم در آمادگی کامل قرار دارند تا بتوانند آرامش و امنیت را برای مردم ایجاد کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها