دریافت عوارض 10هزار تومانی از متقاضیان دریافت گواهینامه رانندگی
ایسنا: از ابتدای سال 1386در شهر تهران متقاضیان دریافت گواهینامه رانندگی پایه یک و دو و همچنین کسانی که آزمایش رانندگی آنان تجدید می شود
کد خبر: ۱۲۶۰۶۶
، مکلفند در قبال صدور گواهینامه رانندگی پایه یک و دو، مبلغ 100هزار ریال و به ازای هر بار تجدید آزمایش رانندگی پایه های مذکور مبلغ 50هزار ریال به عنوان عوارض به حساب درآمدی شهرداری تهران واریز کنند.
سردار هادیان فر، جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی گفت: طی 10ماهه امسال بیش از 2میلیون گواهینامه در کشور صادر شده است.
وی افزود: براساس آمارهای موجود، روزانه 14هزار گواهینامه در کشور صادر می شود که شامل 7500گواهینامه پایه (2ب1)، 550پایه 1، 750موتورسیکلت ، 2550تعویض و المثنی و 3000گواهینامه یکساله تعویضی است.
وی گفت: فراخوانی برای تعویض گواهینامه ها داده نمی شود و از سال 86گواهینامه های جدید و گوهینامه هایی که قرار است تعویض شوند، به شکل جدید صادر می شوند که به این ترتیب در یک پروسه زمانی شکل کل گواهینامه های کشور تغییر می کند.