سرمایه گذاری خارجی در ایران 600درصد رشد نشان می دهد

فارس: وزیر صنایع و معادن گفت: علیرغم تهدیدات آمریکا مبنی بر تحریم ایران سرمایه گذاری خارجی درکشور 600 درصد رشد داشته است.
کد خبر: ۱۲۵۷۵۷

علیرضا طهماسبی امروز در جمع راهپیمایان همدان افزود: آنها فکر می کنند که می توانند روابط خارجی ما را محدود کنند، وقتی رئیس جمهوری با 120 نفر از سران کشورها و 200 نفر از مقامات بلندپایه دیدار داشت، معادلات آنان را بر هم زد.
وی خطاب به راهپیمایان همدانی گفت: بسیاری از روابط خارجی ما نشان داد ایران قابل محاصره و تحریم نیست و سرمایه گذاری خارجی طی ده ماهه گذشته بارها همین مسئله را اثبات کرد.
طهماسبی یادآور شد: کشورهایی که تجارت آزاد با آمریکا داشتند پس از اعلام تهدید آمریکا اعلام نمودند ما ادامه رابطه با ایران را به قطع ارتباط با آمریکا، ترجیح می دهیم.
وی گفت: بسیاری از مسئولین اسبق به دنبال افزایش سرمایه گذاری خارجی بودند و امروز دیدیم با تکلیه بر سیاست عدالت محور دولت عملی شد.
طهماسبی تأکید کرد: بعضی از رسانه های داخلی متأسفانه به گونه ای تبلیغ می کنند که ما تحریم شده ایم.
وی در خصوص انرژی هسته ای گفت: دشمنان همه تحقیقات و اقدامات علمی ما را مرتبط به مسئله هسته ای در جهان جلوه می دادند.
طهماسبی افزود: در تنظیم بودجه سال 86 کشور تصمیمات شجاعانه ای گرفته شده و کاهش 48 درصدی وابستگی بودجه به درآمد نفتی از ویژگی های بودجه سال آینده است.
وی با اشاره به اینکه در 10 ماه گذشته 27 دلار سرمایه گذاری خارجی در بخش نفت صورت گرفته است خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری های مصوب خارجی نیز طی سال جاری به 4/8 میلیارد دلار رسیده که در مقایسه با کارهای انجام شده در دولت قبل افزیش چشمگیری دارد.
در پایان قطعنامه ای قرائت شد و در آن به استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای تأکید شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها