مارتینا هینگیس و آنا ایوانوویچ در فینال تورنمنت تنیس توکیو
مارتینا هینگیس تنیسور سوئیسی و آنا ایوانویچ، تنیسور صرب روز شنبه 3 فوریه در مرحله نیمه نهایی تورنمنت تنیس بانوان توکیو با غلبه بر حریفانشان به مرحله فینال این تورنمنت 34/1 میلیون دلاری راه یافتند.
کد خبر: ۱۲۴۹۲۸
به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه، مارتینا هینگیس، تنیسور سوئیسی در مرحله نیمه نهایی تورنمنت تنیس بانوان توکیو توانست النا دمنتیووا، تنیسور روس را در 2 ست متوالی و با نتایج 4-6 و 3-6 شکست دهد و به مرحله فینال راه یابد.
آنا ایوانویچ، تنیسور صرب در مرحله نیمه نهایی با ماریا شاراپووا، تنیسور روس، سید یک جهان روبرو شد که به دلیل جراحت شاراپووا و کناره گیری او از رقابت توانست به مرحله فینال راه پیدا کند.
ماریا شاراپووا در حالی که ست اول را با نتیجه 1-6 به آنا ایوانوویچ واگذار کرده بود در پایان گیم نخست ست دوم به دلیل درد شدید در ناحیه پا ناگزیر شد از مسابقه کناره گیری کند.