مستندسازان با ثبت جزئیات آیین حماسی بدرقه با رهبری شهید، درصدد تبدیل این سوگ ملی به سندی ماندگار از آغاز یک دوران جدید هستند

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، برخی منابع از تحرکات جدید آمریکاییها در مناطق نفتی در شرق و شمال شرق سوریه خبر دادند.
این منابع اعلام کردند: ارتش آمریکا شروع به احداث پایگاه نظامی در نزدیکی شهر تل براک در ۴۰ کیلومتری شمال شرق حسکه کرده و این به سبب درگیریهای ماههای اخیر با روسیه است و این منطقه مسکونی را مسیر سریع منتهی به میادین نفت رمیلان میداند. در این راستا آمریکا ادوات و تجهیزات ساخت و ساز از عراق در هفته گذشته منتقل کرده و این از طریق گذرگاه مرزی الولید بوده است.
منابع مذکور بیان کردند: ارتش آمریکا پرچم این کشور را در این شهر سوری به اهتزاز درآورده و گشتهای شناسایی انجام داده است و بالگردها بر فراز منطقه محل احداث پایگاه در حال پرواز هستند. ساخت پایگاه جدید از سوم فوریه شروع شده است.
مستندسازان با ثبت جزئیات آیین حماسی بدرقه با رهبری شهید، درصدد تبدیل این سوگ ملی به سندی ماندگار از آغاز یک دوران جدید هستند