
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (چهارشنبه) در صفحه توئیترش نوشت: «علیرغم ادعاهای واهی آمریکا که مواد دارویی و غذایی تحریم نیستند؛عملا راه هرگونه نقل و انتقال بانکی را در این زمینه بستند.با راه اندازی کانال به اصطلاح بشردوستانه برای تامین اقلام دارویی رسما تایید کردند این ادعا پوچ و خلاف رای دیوان بین المللی دادگستری بوده و دارو و غذا هم تحریم است، در حالی که نباید باشد.»
سخنگوی وزارت خارجه روز دوشنبه نیز در نشست هفتگی با خبرنگاران در واکنش به کانال مالی که سوئیس راه اندازی کرده، گفته بود: چیزی به عنوان کانال بشردوستانه یا مشابه آن را به رسمیت نمی شناسیم. فارغ از اینکه همه تحریم ها را غیرقانونی می دانیم، درباره تحریمهای دارویی و مواد غذایی و کانالی که در این موارد تسهیل کننده آن است، اینکه بخواهند تبلیغ و سر وصدا کنند و به شدت در فضای مجازی به آن پرداخته شده، به نظر ما خیلی ارزش پرداختن هم ندارد.
موسوی یادآور شده بود: ما از همه روزنه هایی که باعث کاهش فشار بر ملت ایران بشود استفاده کرده و آن را مفید می دانیم. هم آمریکاییها میدانند تعهداتی دارند، هم رای دیوان بین المللی دادگستری داریم که دارو و غذا جزو اقلام تحریمی نیست و موظفند تسهیلات لازم را برای این نوع کالاها فراهم کنند.
سخنگوی وزارت خارجه گفته بود: اعطای مجوزهای قطره چکانی مشروط و مقید کردن آنها به برخی چیزها، نمی تواند آمریکا را از تعهداتی که نسبت به ملت ایران دارد و جنایات جنگی که با تحریم دارو مرتکب شده، مبرا کند.
وی گفته بود: این داروها با پول این ملت وارد شده و چیز جدیدی نیست و از یک سال و نیم پیش باید این کار صورت می گرفت و با کارشکنی آمریکا الان صورت گرفته و شرکت سوئیسی هم پولش را می گیرد.
موسوی از رسانه ها خواست بیش از حدی که شایسته این کانال است، به آن نپردازند و افزود: توقعات ما بیش از اینهاست و تعهدات آنها صدها برابر این کانال است و هیچگونه منتی بر سر دولت و ملت ایران در این زمینه وجود ندارد
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
گفتوگو با حمید ابراهیمی، بازیگر سریال «حکم رشد»
گفتوگو با مجید اسماعیلی، داور برنامه عصر جدید:
گفتوگوی «جامجم» با حمیدرضا قربانی، کارگردان «مغز استخوان»:
موسی جابری، کارگردان مستند «تماشای بهار» در گفتوگو با «جامجم»: