موافقت با تعویق اعزام مشمولان دیپلم متولد نیمه دوم هر سال

ایسنا: مدیرمشمولان ستاد کل نیروهای مسلح تسهیلات ویژه مشمولان دیپلم متولدان نیمه دوم هر سال تحصیلی را اعلام کرد.
کد خبر: ۱۲۴۶۳۵

سردار موسی کمالی افزود: با عنایت به این که بر اساس ضوابط آموزشی کشور، متولدان نیمه دوم هر سال با یک سال تاخیر وارد مدرسه شده و یک سال دیرتر موفق به اخذ دیپلم می شوند، بنابراین قبل از اعزام به خدمت سربازی یک بار حق شرکت در آزمون ورودی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور را دارند که این تفاوت بین متولدان نیمه اول و دوم سال مشکلاتی را برای جوانان و خانواده های آنان ایجاد کرده است.
وی گفت: به منظور رفع این مشکل و مساعدت با جوانان و خانواده های آنها، ستاد کل نیروهای مسلح از محضر رهبر معظم انقلاب و فرماندهی کل قوا استدعا کرد اعزام مشمولان دیپلم متولد نیمه دوم هر سال به مدت 6تا 8ماه به تعویق بیفتد و بعد از اعلام نتایج آزمون ورودی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در سال بعد، برای انجام خدمت سربازی اعزام شوند که موضوع مورد موافقت و تصویب معظم له قرار گرفت.
مدیر مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح افزود: در راستای اجرای این مصوبه معظم له ، اعزام مشمولان متولد نیمه دوم هر سال از جمله متولدان سال 66 به سال بعد و پس از اعلام نتایج آزمون ورودی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور و از مهرماه صورت خواهد گرفت.
وی در پایان گفت: همچنین مشمولانی که به خدمت اعزام شده اند، در صورت تمایل می توانند برای برخورداری از این تسهیلات از خدمت ترخیص شوند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها