ستاد انتخابات کشور:

رد صلاحیت‌ شدگان از امروز تا «۱۴بهمن» فرصت اعتراض دارند

ستاد انتخابات کشور خطاب به داوطلبان شرکت در انتخابات مجلس که رد صلاحیت شده‌اند، اعلام کرد: این دسته از داوطلبان از ۱۲ بهمن تا ۱۴ بهمن می‌توانند شکایت خود را به شورای نگهبان ارائه دهند.
کد خبر: ۱۲۴۶۲۳۸
رد صلاحیت‌ شدگان از امروز تا «۱۴بهمن» فرصت اعتراض دارند

به گزارش جام جم آنلاین از وزارت کشور، بر اساس اطلاعیه شماره ۸ ستاد انتخابات کشور، آن دسته از داوطلبان انتخابات مجلس که در هیئت اجرایی، هیئت نظارت استان و هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات تأیید صلاحیت شده ولی صلاحیت آنان توسط شورای نگهبان تأیید نشده است، می‌توانند درخواست رسیدگی مجدد خود را از روز شنبه مورخ ۱۲ بهمن تا روز دوشنبه ۱۴ بهمن به شورای نگهبان ارائه نمایند.

متن کامل این اطلاعیه بدین شرح است:

در راستای اجرای «تبصره (۳) ماده واحده قانون لزوم رسیدگی دقیق به شکایات داوطلبین رد صلاحیت شده در انتخابات مختلف مصوب ۲۲ آبان ۱۳۷۸ مجمع تشخیص مصلحت نظام» به اطلاع آن دسته از داوطلبان انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که طبق نظریه هیئت اجرایی، هیئت نظارت استان و هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات، «تایید صلاحیت» شده‌اند، ولی صلاحیت آنان توسط شورای نگهبان تأیید نشده است می‌رساند، چنانچه نسبت به عدم تأیید صلاحیت خود اعتراض دارند، می‌توانند درخواست رسیدگی مجدد خود را شخصاً به همراه دلایل و مدارک معتبر از روز شنبه مورخ ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ تا روز دوشنبه مورخ ۱۴ بهمن ۹۸ (به مدت ۳ روز) به شورای نگهبان ارائه نمایند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها