اعطای جایزه اولاف پالمه به کوفی عنان و یک فعال سودانی

جایزه اولاف پالمه در سال 2006 به خاطر تلاشهای صادقانه و مستمر در دفاع از حقوق بشر و برقراری صلح و امنیت در جهان به طور مشترک به کوفی عنان دبیر کل سابق سازمان ملل متحد
کد خبر: ۱۲۴۴۲۹
و مسعد محمد علی یکی از فعالان حقوق بشر سودانی اختصاص یافت.
به گزارش خبرگزاری شین هوا ، این جایزه به ارزش 75 هزار دلار در سال 1987 به پاس و یاد تلاشهای اولاف پالمه نخست وزیر فقید سوئد که در سال 1986 ترور شد ، برقرار گردید.
هیئت داوران کوفی عنان را که پس از 10 سال خدمت در سمت دبیر ملی سازمان ملل متحد از مقام خود کنار رفته است به علت تلاشهای وی در جهت توسعه به عنوان یکی از ارکان اساسی برقراری امنیت شایسته دریافت این جایزه دانست.
مسعد محمد علی که یک وکیل سودانی است مسئولیت هماهنگی مرکز بازپروری و اسکان قربانیان شکنجه در جنوب دارفور را بر عهد ه دارد که انواع کمکهای حقوقی پزشکی و روان درمانی در اختیار قربانیان خشونتها در این منطقه قرار می دهد.
هیئت داوران نیز به علت خدمات 10 ساله مسعد محمد علی در مبارزه شجاعانه با نقض حقوق بشر وی را شایسته دریافت این جایزه اعلام کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها