
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، روز سهشنبه در صفحه توییترش نوشت: در روز حقوق بشر، من به یاد فریبا عادلخواه و رولند مارشال، دوتن از هممیهنانمان در ایران و خانوادههایشان هستم.
مکرون در ادامه نوشت: زندانی شدن آنها غیرقابل تحمل است. آنها باید بدون تاخیر آزاد شوند. من این را به رئیس جمهور روحانی گفتهام و اینجا در توییتر هم تکرارش میکنم.
فریبا عادلخواه محقق ایرانی-فرانسوی در حوزه انسان شناسی است که از خردادماه سال جاری به اتهام جاسوسی دستگیر شده است. رولاند مارشال، پژوهشگر فرانسوی هم که گفته میشود برای دیدن او به ایران آمده بود به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی دستگیر شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد