پرستو گلستانی؛ دایی‌اش اخوان و پسردایی‌اش زرتشت

می‌دانید پرستو گلستانی خواهرزاده مهدی اخوان ثالث است. حالا خبر رسیده که این بازیگر و کارگردان تئاتر قرار است سال آینده نمایشی را برگرفته از شعر «کتیبه» دایی‌اش به همراه زرتشت اخوان ثالث یعنی پسردایی‌اش بنویسد و روی صحنه ببرد.
کد خبر: ۱۲۴۱۲۲۵

اما نکته قابل توجه در این باره این است که خود گلستانی چندی پیش، عکسی از دایی‌جان اخوان روی صفحه شخصی‌اش منتشر کرده و نوشته بود که این تصویر تا کنون منتشر نشده و آقای شاعر را همراه منیژه محامدی و خسرو شکیبایی و دیگران نشان می‌دهد در پشت صحنه نمایش «کتیبه» به کارگردانی منیژه محامدی در سال 57. با گلستانی تماس گرفتیم تا بپرسیم آیا نمایش او ربطی به نمایش محامدی بر اساس «کتیبه» خواهد داشت و احیانا بازنویسی همان نمایش است یا نه، که او را نیافتیم. در این باره بعدها در جام‌جم خواهیم نوشت.
راستی یادتان می‌آید «کتیبه»، کدام شعر اخوان بود؟ همان که این‌طوری شروع می‌شد: «فتاده تخته سنگ آن سو‌ی‌تر، انگار کوهی بود...».

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها