تکذیب ادعای بی‌بی‌سی درباره بازداشت تعدادی از بسیجیان

چهار مرجع قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی و سازمان اطلاعات سپاه خبر بنگاه خبرپراکنی بریتانیا مبنی بر بازداشت تعدادی از بسیجیان را تکذیب کردند.
کد خبر: ۱۲۴۰۸۳۰
تکذیب ادعای بی‌بی‌سی درباره بازداشت تعدادی از بسیجیان

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، در پی ادعای کذب بنگاه دولتی خبرپراکنی بریتانیا مبنی بر بازداشت تعدادی از بسیجیان در استان تهران، خبرنگار فارس از چهار مرجع قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی و سازمان اطلاعات سپاه پیگیری لازم را به عمل آورد که هر چهار مرجع این خبر را تکذیب کردند.

در همین راستا، روابط عمومی وزارت اطلاعات هم خبر رسانه معاند بی بی سی در خصوص دستگیری تعدادی از بسیجیان را تکذیب کرد.

همچنین در پیگیری از سازمان بسیج مستضعفین، این سازمان نیز خبر بازداشت بسیجیان را تکذیب کرد.

بنگاه خبر پراکنی بریتانیا (بی‌ بی‌ سی) در خبری به نقل از یک منبع به اصطلاح آگاه مدعی شده بود بیش از ۱۰ عضو بسیج در رابطه با اغتشاشات اخیر به طور شبانه بازداشت شده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
دشواری معنا در عصر مجازی

 با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالش‌های اجرای برنامه‌های معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکه‌های اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم

دشواری معنا در عصر مجازی

نیازمندی ها