کاتساو اتهام فساد اخلاقی را رد کرد

موشه کاتساو ،رئیس جمهور اسراییل روز چهارشنبه 24 ژانویه در یک کنفرانس مطبوعاتی اتهامات اخیر علیه خودرا در زمینه فساد اخلاقی رد کرد و آنها را بی پایه و اساس دانست.
کد خبر: ۱۲۳۹۴۱

به گزارش خبرگزاری فرانسه ، موشه کاتساو تاکید کرد ، در برابر این اتهامات سر فرود نخواهد آورد و تسلیم نخواهد شد.
او افزود، این اتهامات کینه توزانه و بی پایه و اساس هستند و خاطر نشان کرد قربانی شایعه پراکنی شده است.
روز سه شنبه اعلام شد ، مناحم معزوز، دادستان کل اسراییل میخواهد موشه کاتساو، رییس جمهور را به تجاوز جنسی، آزار و ایذای جنسی، سوءاستفاده از قدرت، دروغ به دادگستری و تهدید شاهدان متهم کند.
پلیس پس از تحقیقات در نیمه ماه اکتبر گذشته توصیه کرد که موشه کاتساو، رییس جمهور اسراییل در زمانی که وزیر جهانگردی بود برای تجاوز به منشی سابقش و یک کارمند زن متهم شود.
در پی تصمیم دادستان کل رژیم صهیونیستی برای متهم کردن موشه کاتساو ، تزیپنی لیونی وزیر امور خارجه و کفیل وزارت دادگستری اسراییل روز چهارشنبه از کاتساو خواست از مقام خود کناره گیری کند.

وزیر امور خارجه اسراییل افزود ، در این مورد خاص باتوجه به نوع اتهامات ، شدت آن و زمان تصمیم گیری دادستان اسراییل برای کاتساو بهتر است که بیگناهیخودرا درخارج از دفتر کارش ثابت کند.
در عین حال ، اهود اولمرت ، نخست وزیر اسراییل روز چهار شنبه اعلام کرد، موشه کاتساو ، رئیس جمهور که متهم به فساد اخلاقی شده است باید از مقام خود استعفا دهد.

کاتساو به تجاوز متهم میشود
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها