به گزارش جام جم آنلاین ، شکست سنگین 1-5 این هفته بایرن مونیخ مقابل فرانکفورت در نهایت تبعات سنگینی برای سرمربی جوان بایرن مونیخ داشت و در نهایت دوران همکاری وی با بایرن مونیخ به اتمام رسید. طبق اعلام بایرن مونیخ، هانس فیلیک به صورت موقت هدایت بایرن مونیخ را بر عهده خواهد داشت.
نشریه بیلد مدعی شد تصمیمات دیشب به سرعت و ناگهانی گرفته شده و در نهایت مدیران بایرن مونیخ به این نتیجه رسیده اند که بهتر است با نیکو کوواچ قطع همکاری کنند. باشگاه بایرن مونیخ نیز بالاخره این خبر را تایید کرد و دوران حضور نیکو کوواچ بعد از حدود یک سال و نیم در این باشگاه پرافتخار آلمانی تمام شد.
دیروز اخباری در مورد علاقه بایرن مونیخ به همکاری با مکس آلگری، سرمربی ایتالیایی و سابق یوونتوس شنیده شده است. آلگری که روزهای درخشانی را در سری آ سپری کرده و با این تیم موفق به فتح پنج عنوان اسکودتو شده بود، در حال حاضر بیکار است و می تواند به پیشنهاد باواریایی ها پاسخ مثبت دهد.
اخراج احتمالی نیکو کوواچ در شرایطی صورت گرفت که این تیم در لیگ قهرمانان در گروه خود صدرنشین بوده و در بوندسلیگا نیز چهار امتیاز با صدر جدول فاصله دارد. بایرن این هفته در لیگ قهرمانان به مصاف المپیاکوس خواهد رفت.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد