
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی فدراسیون شطرنج، تازه ترین رده بندی فدارسیون جهانی شطرنج اعلام شد و بر اساس آن در بخش استاندارد علیرضا فیروزجا و پرهام مقصودلو از ایران به ترتیب در رده های 37 و 80 جهان ایستادند. در بخش بانوان نیز سارا خادم الشریعه در رده 14 برترین شطرنج بازان جهان ایستاده است.
بر اساس رده بندی منتشر شده از سوی فیده، در بخش استاندارد، مگنوس کارلسن قهرمان حال حاضر جهان با 2876 واحد ریتینگ در صدر برترین شطرنجبازان جهان قرار دارد. در این رده بندی فابیانو کاروانا آمریکایی با 2812 واحد ریتینگ و دینگ لیرن چینی با 2811 واحد ریتینگ در رده رده های دوم و سوم برترین شطرنجبازان جای گرفتند.
رده بندی برترین شطرنجبازان ایرانی بخش استاندارد به ترتیب زیر است:
1- علیرضا فیروزجا (2702)
2- پرهام مقصودلو (2664)
3- محمد امین طباطبایی (2642)
4- پویا ایدنی (2568)
5- آرین غلامی (2554)
6- احسان قائم مقامی (2544)
در بخش استاندارد برترین شطرنجبازان بانوی جهان هو یفان از چین با 2659 واحد همچنان صدرنشین است. جو ونجون از چین با 2586 واحد ریتینگ در رده دوم قرار دارد و هومپی کونرو از هند با 2577 واحد در رده سوم ایستاد.
ردهبندی برترین شطرنجبازان بانوی ایرانی بخش استاندارد به ترتیب زیر است:
1- سارا خادم الشریعه (2491)
2- آتوسا پورکاشیان (2305)
3- غزل حکیمی فرد (2255)
4- میترا حجازی پور (2251)
5- مبینا علی نسب (2239)
6- مطهره اسدی (2232)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: