
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، قحطان الباوی مسئول اطلاعاتی فرماندهی عملیات حشد شعبی اعلام کرد که پدافند هوایی حشد الشعبی، یک پهپاد ناشناس را بر فراز مواضع خود در صلاح الدین عراق فراری داده است.
وی افزود: پهپاد صبح امروز بر فراز مقر تیپ ۳۵ و مقرهای عملیات صلاح الدین حشد الشعبی به پرواز درآمد که پدافند ضد هوایی حشد الشعبی به سوی آن آتش گشود و پهپاد مذکور را مجبور به فرار به سمت جهت نامعلوم کردند.
الباوی تاکید کرد: برای اطلاعات فرماندهی عملیات صلاح الدین طرفی که این پهپاد را ارسال کرده است، مشخص نیست و فرماندهی عملیات مشترک عراق هم از این پرواز این پهپاد اطلاعی ندارد.
شایان ذکر است که ابومهدی المهندس معاون رئیس هیئت حشد الشعبی عراق قبلا اعلام کرده بود که نیروهای مردمی هر پهپاد و هواپیمای خارجی که بر فراز مقرهای حشد الشعبی به پرواز درآید را سرنگون خواهد کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
وزیر اسبق خارجه لبنان در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان از پیامدهای ناگوار قاچاق حیات وحش برای محیط زیست کشور گزارش میدهد
یوسف افشارنیا در گفتوگو با «جامجم» از تدابیر و تمهیدات این استان برای پیادهسازی رویداد «ایران جان» گفت
دکتر منصوری لاریجانی معتقد است زنان در قرآن منشأ سکینه، یعنی آرامش، امنیت و ثبات معرفی شدهاند