در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
افرادی مثل پیرمرد مبتلا به سرطان روده بزرگ در بیمارستان سینا که همسرش تعریف میکند
هر بار که دنبال داروهای شیمیدرمانی او میروند، بعد از کلی سردرگمی در داروخانههای مختلف سطح شهر، آن را یا بهسختی در داروخانههای هلال احمر پیدا میکنند یا بهراحتی در همان خیابان ناصر خسرو.
او از این مساله در تعجب است که خیلی از دلالان دارو با خیالی آسوده در کنار داروخانههای مهم سطح شهر پاتوق کردهاند و ادعا میکنند که داروهای کمیاب را بهراحتی میتوانند به دست بیماران برسانند. یا مرد میانسال دیگری که تعریف میکند خودش بیمار دیالیزی ثابت این بیمارستان است و همسرش به دلیل ابتلا به سرطان معده چند ماهی است شیمیدرمانی میشود.
او با ابراز ناراحتی از مشکلاتی که در ماههای گذشته در تامین داروهای همسرش با آنها روبهرو شده است، میگوید: زمانی بود که هم داروهای خارجی شیمیدرمانی بهراحتی در داروخانهها پیدا میشد، هم داروهای ایرانی، اما امروز داروهای ایرانی به دلیل سهمیهبندی کمیاب شده است و داروهای خارجی نیز دیگر آن کیفیت سابق را ندارد، چراکه بیشترشان از کشورهای صاحبنام در زمینه تولید دارو وارد نمیشوند.
یا مردی دیگر که چند روز پیش قلبش را در بیمارستان امام حسین(ع) عمل کرده و میگوید از لابهلای حرفهای پرستاران با یکدیگر شنیده است که خیلی از داروهای مورد نیاز بیماران قلبی به سختی در داروخانهها پیدا میشود. او از کادر درمان آن بیمارستان اینطور نقل قول میکند که داروخانهها مدام از متخصصان قلب میخواهند به جای تجویز داروهای خارجی، داروهای ایرانی مشابه را جایگزین کنند، چراکه خارجیهای بازار اخیرا کمیاب شده است. مسالهای که البته پیش از عمل برای خود او نیز پیش آمده و شده است که برای یافتن بعضی داروهای متداول قلبی که تا همین چند ماه پیش بهراحتی در بیشتر مراکز عرضه دارو پیدا میشد، اسیر این داروخانه و آن داروخانه شود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت و درمان در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی جامجم با هاشم بیگزاده و مجید یحیایی، مجریان برنامه «صبحانه ایرانی »شبکه دو