به گزارش جام جم آنلاین، داریوش بیاتنژاد در گفتگو با تسنیم با اشاره به وقوع کودک آزاری در شهرستان دماوند اظهار کرد: در تاریخ 3 شهریور ماه یک مورد کودک آزاری از طریق 123 به اورژانس اجتماعی اطلاع داده شد و همکاران بنده در محل حاضر شدند و مشخص شد که دختربچهای یکونیمساله مورد آزار و اذیت قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: در همان دقایق اولیه هماهنگی لازم نیز با کلانتری محل انجام شد و بررسیهایی در مورد مسئله انجام گرفت و مشخص شد این کودک توسط پدر و نامادریاش مورد آزار و اذیت قرار گرفته است و در ادامه اقدامات بعدی برای این کودک انجام شد.
بیاتنژاد ادامه داد: در بررسیها مشخص شد که پدر این کودک 28ساله بود و از همسر اول خود جدا شده و با خانم 18سالهای ازدواج کرده و دختر یکسال و نیم پیش آن زندگی کرده و متأسفانه توسط پدر و نامادری بهطرز وحشتناکی مورد آزار و اذیت قرار گرفته است و علاوه بر آثار ضربوشتم بر بدن این کودک (صورت، دست و پا و حتی آلت تناسلی) هم مورد سوختگی قرار گرفته است.
مدیرکل بهزیستی استان تهران توضیح داد: پدر و نامادری هر دو مصرفکننده مواد مخدر بوده و پس از بررسیهای اولیه، کودک به یکی از مراکز درمانی برای طی فرایند درمان ارجاع داده شد و پس از این مرحله و با دستور دادستان دماوند، کودک به یکی از مراکز بهزیستی سپرده شد و تا تعیین تکلیف از سوی مقام قضائی در مرکز نگهداری خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی تا اخذ حق قانونی این کودک، پرونده را پیگیری خواهد کرد، گفت: هماکنون شرایط کودک در مرکز نگهداری قابل قبول است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: