به گزارش جام جم آنلاین از سایت پلیس، سردار محسن خانچرلی در تشریح این خبر، گفت: در پی کسب خبری از وقوع یک فقره کودک ربایی و ربوده شدن پسربچه شیرخواره در بخش زنان و زایمان بیمارستان تامین اجتماعی شهرستان شهریار، تیمی مجرب از کارآگاهان پلیس آگاهی به منظور شناسایی و دستگیری رباینده نوزاد تشکیل شده و پیگیری موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
فرمانده انتظامی غرب استان تهران افزود: با توجه به اهمیت موضوع، کارآگاهان تحقیقات خود را برای پیدا کردن نوزاد ربوده شده آغاز می کنند تا اینکه، نوزاد مزبور روز یکشنبه 20 مرداد 98 در داخل مسجد حضرت ولی عصر (عج) شهرستان شهریار پیدا و به آغوش خانواده اش بر می گردد.
وی با اشاره به پیدا شدن نوزاد ربوده شده، گفت: کارآگاهان پلیس با انجام اقدامات اطلاعاتی و نیز سرنخ های به دست آمده موفق شدند، مخفیگاه رباینده این نوزاد را در یکی از مناطق شهرستان شهریار شناسایی و در عملیاتی ویژه، زن کودک ربا را دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران گفت: این متهم در تحقیقات پلیسی ضمن اعتراف به جرم خود، علت ربودن نوزاد را مشکلات خانوادگی اقرار کرد.
*عکس تزیینی است
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی «جامجم» با فرزاد مؤتمن، در باب کتابخوانی و بازیگریاش در فیلم «خاطرات بندباز»
ابراهیم الموسوی، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با مصطفی محدثی خراسانی به مناسبت هفته کتاب
گفتوگوی «جامجم» با محمد شهبا، درباره موانع اقتباس سینمایی