جت های جنگنده جدیدبه زودی به عربستان سعودی تحویل داده می شوند

عربستان سعودی اعلام کرد ، درآینده ای بسیار نزدیک، تحویل فروند جت های جنگنده Eurofighter ازسوی گروه دفاعی بریتانیایی BAE Systems به این کشور آغاز می شود.
کد خبر: ۱۲۲۱۳۴

به گزارش شبکه بی بی سی ، اعلام تحویل گرفتن این جنگنده ها توسط عربستان سعودی یک ماه پس از آن صورت می گیرد که اداره رسیدگی به کلاهبرداری های مهم در بریتانیا از ادامه تحقیقات درباره یک معامله بحث انگیز شرکت BAE Systems با عربستان سعودی در دهه معروف به قرارداد «الیمامه» منصرف شد.
براساس گزارش ها، مقامات سعودی تهدید کرده بودند اگر این تحقیقات متوقف نشوند خرید فروند جت های جنگنده Eurofighter را لغو خواهند کرد.
مقامات دولت بریتانیا گفته اند ، بنابر ملاحظات امنیت ملی، تحقیقات متوقف شده است اما به گفته منتقدین ، دولت بریتانیا منافع بازرگانی را مقدم بر اصول اخلاقی قرار داده و تسلیم تهدید عربستان سعودی شده است.
قرارداد الیمامه به ارزش میلیارد پوند، شامل فروش جت های هاوک و تورنادو و ساختن یک پایگاه هوایی بزرگ در عربستان سعودی بود.

اداره رسیدگی به کلاهبرداری های مهم در بریتانیا درباره این اتهامات که گروه BAE بخشی از مبلغ مورد معامله را صرف رشوه خواری کرده است ، تحقیق می کرد. اتهامی که گروه BAE ، آن را به شدت رد کرده بود.
خبر آغاز تحویل جت های جنگنده Eurofighter به عربستان سعودی را وزیر دفاع عربستان سعودی اعلام کرده است. ارزش این معامله که بین وزارت دفاع بریتانیا و دولت سعودی امضاء شده میلیارد پوند است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها