امیدوارم جسارت تولید آثار درخشان را داشته باشیم

بهرام ابراهیمی، هنرمند پیشکسوت گفته: این دوره از جشنواره نمایش‌های کوتاه رادیویی با فاصله از دو دوره قبلی در حال برگزاری است و امیدوارم جسارت تولید آثار درخشان رادیویی وارد جشنواره «نوایش» شود.
کد خبر: ۱۲۲۰۲۷۰

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل هنرهای نمایشی رادیو، وی افزود: در حال حاضر سیستم دیجیتال کمک بسیاری به افراد علاقه‌مندی کرده که می‌خواهند اثر رادیویی تولید کنند؛ حتی می‌شود با یک گوشی ساده، نمایشی کوتاه ضبط کرد اما نکته این است کسانی که بیرون از حیطه رادیو کار می‌کنند خیلی حرفه‌ای با ساخت یک نمایش رادیویی آشنا نیستند و فقط از بیرون به آن نگاه می‌کنند.
وی تأکید کرد: به گمانم کسانی که می‌خواهند اثرشان را به بخش مردمی جشنواره نوایش بدهند باید با نگاهی حرفه‌ای و با دقت به تولید آن نگاه کنند نه این‌که صرفا به خاطر این‌که در یک جشنواره شرکت کنند این کار را انجام بدهند.
این هنرمند در پایان گفت: باید دست‌اندرکاران ریشه‌یابی کنند تا متوجه شوند مخاطبان رادیویی چه ساعت‌هایی از روز علاقه‌مند شنیدن نمایش‌های کوتاه و چه ساعت‌هایی مایل به شنیدن نمایش‌های بلند رادیویی هستند، این گونه می‌توان به شکلی کاملا حرفه‌ای و هوشمندانه به تولید نمایش‌های رادیویی پرداخت تا مورد توجه علاقه‌مندان این عرصه قرار گیرد.
گفتنی است، این روزها رادیو نمایش در حال جمع‌آوری آثار بخش حرفه‌ای و مردمی برای شرکت در سومین جشنواره نمایش‌های کوتاه رادیویی نوایش است و علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت فراخوان و نیز شرکت در این جشنواره به سایت: www.radionamayesh.ir مراجعه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها