تاجگردون در گفتوگو با خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به مصوبه مجلس درباره تخصیص ۱۴ میلیارد دلار ارز دولتی به کالاهای اساسی در سال ۹۸، گفت: بر اساس پیشبینیها حدود ده میلیارد دلار از این منابع محقق میشود و حدود چهار میلیارد دلار از اهدافی که پیشبینیشده تحقق نمییابد.
نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه بر اساس آمار بانک مرکزی تاکنون پنج میلیارد دلار از این ارز هزینه شده است، افزود: بر اساس گزارشها چند قلم کالا همانند شکر و گوشت قرمز از فهرست کالاهایی که به آنها ارز دولتی تخصیص مییافته، خارج شدهاند، البته از لحاظ میزان بهنسبت خیلی تاثیرگذار نیست.
وی با تاکید بر اینکه مجلس بر ساماندهی تخصیص ارز دولتی تاکید دارد، ادامه داد: کالاهای اساسی باید از وضعیت یارانهای خارج و مابهالتفاوت آن مستقیم به مردم پرداخت شود، اما دولت تمایلی به پرداخت وجه نقد به مردم بهدلیل احتمال ایجاد تورم بیشتر ندارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
کاظم اولیایی در گفتوگو با جامجم از رفتارهای خارج از ادب و فرهنگ بعضی فوتبالیستها انتقاد کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد