پروین: پرسپولیس را با یک میلیون قهرمان کردم/ همه ما پشتیبان کالدرون هستیم

اسطوره باشگاه پرسپولیس به سرمربی آرژانتینی این تیم خوشامد گفت.
کد خبر: ۱۲۱۵۹۱۶
پروین: پرسپولیس را با یک میلیون قهرمان کردم/ همه ما پشتیبان کالدرون هستیم

به گزارش جام جم آنلاین ، علی پروین در مراسم اهدای پیراهن به سرمربی تیم پرسپولیس گفت: من به آقای کالدرون خوشامد می‌گویم و امیدوارم در کشور ما شرایط خوبی داشته باشد. ما باید همه دست به دست هم بدهیم تا پرسپولیس موفق شود و همه پیشکسوتان پشت مدیرعامل و کادرفنی هستند تا به موفقیت برسند، چرا که این تیم برای مردم است.

پروین اظهار داشت: آقای برانکو هم زحمات زیادی برای پرسپولیس کشید و سه قهرمنی آورد، و حالا کالدرون با سابقه‌ای که دارد می‌تواند این موفقیت را ادامه دهد و ما هم با همه وجود از او حمایت می‌کنیم، چرا که ما پرسپولیس را دوست داریم و این تیم متعلق به مردم است.

سرمربی اسبق پرسپولیس اظهار داشت: من روزگاری پرسپولیس را با یک میلیون تومان قهرمان کردم، اما حالا به گفته آقای عرب، ۱۰۰ میلیارد باید هزینه کرد تا قهرمانی به وجود بیاید و باید همه دست به دست هم بدهیم تا پرسپولیس موفق شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها