: مدیرکل دفتر فعالیت های ورزشی آموزش و پرورش با اشاره به این که بر اساس نتایج ساختار قامتی ، افزایش سطح آمادگی جسمانی دانش آموزان متناسب با تغذیه آنها نبوده است ، اظهار کرد:
کد خبر: ۱۲۰۸۲۸
وضعیت ترکیب بدنی نشان داد دانش آموزان ایرانی بیش از استانداردهای جهانی به لاغری مفرط مبتلا هستند.
مجید کاشف با اشاره به نتایج مقایسه ای اجرای طرح شناسنامه سلامت در بخشهای ساختار قامتی ، ترکیب بدنی و آمادگی جسمانی دانش آموزان افزود: افزایش آمادگی جسمانی سبب کاهش درصد ناهنجاری های ساختار قامتی دانش آموزان شده به نحوی که هم اکنون تنها حدود 5درصد دانش آموزان مبتلا به ناهنجاری های شدید قامتی ، حدود 16درصد مبتلا به ناهنجاری متوسط بوده و بقیه از سطح طبیعی ساختار قامتی برخوردارند.
مدیرکل دفتر فعالیت های ورزشی آموزش و پرورش ادامه داد: بر این اساس فقط حدود 6درصد دختران و 9درصد پسران علی رغم افزایش سطح آمادگی جسمانی ، چاق بوده و به عبارتی 11درصد دختران و 5درصد پسران مبتلا به لاغری مفرط هستند.
وی افزود: نکته قابل توجه در این خصوص آن است که دختران با رشد آمادگی بالاتر، بیشتر دچار لاغری مفرط بوده و این مهم در مجموع نشان می دهد که وضعیت تغذیه دانش آموزان بخصوص در استان های محروم ، مطلوب نیست.
کاشف با بیان این که هم اکنون آموزش و پرورش علاوه بر شیر درصدد اضافه کردن خرما به سبد غذایی دانش آموزان است ، تصریح کرد: والدین باید توجه داشته باشند تا مواد غذایی مورد نیاز دانش آموزان خود را که در فعالیت های ورزشی شرکت می کنند، برای جلوگیری از ابتلای به سوئتغذیه تامین کنند.