حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
شاکی به افسر تحقیق گفت: تاجر هستم و محل زندگی و کارم جزیره کیش است. برای انجام کارهای تجاری به تهران آمدم تا از آنجا به استانبول بروم. خانه مبلهای را در فردوس غرب اجاره کردم. با دوست دوران سربازیام به نام علیرضا چند بار در خانه قرار گذاشته و او به دیدنم آمد. آخرین بار ساعت دو بامداد دیروز راهی خانهشان شد و دو ساعت بعد متوجه شدم کسی در میزند. وقتی در را باز کردم، دو مرد مسلح وارد خانه شدند. با تهدید، چمدانم را جستوجو کردند و بیش از 50 هزاردلاری که داخل آن بود را سرقت کردند. بعد دست و پایم را بستند و من نتوانستم به پروازم برسم.
در جریان تحقیقات معلوم شد فقط علیرضا از محل اقامت او خبر داشته است. او به پلیس آگاهی احضار شد و در تحقیقات به افسر تحقیق گفت: وقتی با دوستم قرار گذاشتم، متوجه شدم او وضع مالیاش خوب است و دلارهای زیادی با خود همراه دارد و برای تجارت و خرید کالا به ترکیه میرود. درباره او به دوستانم محمود و مراد گفتم و فکر نمیکردم آنها مسلحانه وارد اقامتگاهش شوند و از او سرقت کنند. زمانی که شاکی مشخصات سارقان را گفت مطمئن شدم کار آن دو نفر است. با آنها تلفنی حرف زدم و خواستم دلارهای دوستم را پس دهندکه قبول نکردند و مرا به مرگ تهدید کردند.
تحقیقات پلیسی نشان میداد متهمان فراری بارها به اتهام خرید و فروش مواد مخدر و خرید اموال سرقتی بازداشت و سابقه زندان دارند. متهمان تحت تعقیب پلیس قرار گرفتند تا اینکه 30 اردیبهشت امسال در سفرهخانه سنتی در محدوده میدان توحید شناسایی و بازداشت شدند.
متهمان با انتقال به اداره یکم پلیس آگاهی بازجویی شدند و به سرقت دلارهای شاکی و فروش آن اعتراف کردند. یکی از سارقان گفت: زمانی که دوست شاکی درباره او و همراه داشتن دلارهایش حرف زد، تصمیم به سرقت گرفتیم. یک شب علیرضا را نزد شاکی رساندیم، محل اقامتش را پیدا کردیم و روز بعد که میخواست کشور را ترک کند، مسلحانه وارد اقامتگاهش شدیم و دلارها را سرقت کردیم .
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....