موگرینی: از تحولات برجام بسیار نگران هستم

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با ابراز نگرانی شدید درباره توقف اجرای برخی اقدامات ایران ذیل برجام، خواستار تداوم نظارت‌ها بر پایبندی تهران به تعهداتش در توافق هسته‌ای شد.
کد خبر: ۱۲۰۵۳۰۳
موگرینی: از تحولات برجام بسیار نگران هستم

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، فدریکا موگرینی امروز (پنجشنبه) بر لزوم نظارت روی پایبندی ایران به تعهداتش ذیل توافق هسته‌ ای تاکید کرد.

موگرینی در گفت‌وگوی کوتاهی با خبرنگاران پیش از ورود به جلسه غیررسمی سران دولت‌های عضو اتحادیه اروپا در شهر «سیبیو» در رومانی درباره بیانیه مشترک صادر شده حول تصمیم ایران گفت: «من شخصا از این تحولات بسیار نگران هستم. ما تماماً به اجرای کامل برجام متعهد هستیم».

وی با بیان اینکه توافق هسته‌ای از اهمیت امنیتی برای اتحادیه اروپا و تمام جهان برخوردار است، توضیح داد: «سرمایه‌گذاری اتحادیه اروپا در اقدامات عدم اشاعه، همچنان برای ما در اولویت است. ایران تا کنون به تمام تعهداتش ذیل توافق هسته‌ای پایبند بوده است».

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ضمن اشاره به تداوم نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر اجرای تعهدات ایران ذیل برجام، افزود: «و ما نیز به نظارت بر پایبندی ایران به الزاماتش از دریچه ارزیابی‌های آژانس اتمی ادامه می‌دهیم. پس امیدوارم که تعهد صددرصدی ما به حفظ این توافق، به بقای آن در آینده کمک کند».

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها