جام جم آنلاین: یک چترباز انگلیسی که از ارتفاع پانزده هزار پایی اقدام به پریدن کرده بود با یک چتر خراب مواجه شد و زمانیکه کاملا از مرگ خود مطمئن شده بود به طرز معجزه اسایی از مرگ نجات یافت.
کد خبر: ۱۲۰۱۹۱
به نوشته روزنامه سان چاپ انگلیس مایکل هولمز 25ساله که با سرعتی معادل 100 مایل بر ساعت به سمت زمین حرکت می کرد تنها به خاطر سقوط روی بوته های انبوه توت فرنگی از مرگ حتمی نجات یافت.
بر اساس این گزارش هولمز 25 ساله در ارتفاع هزارپایی زمین وقتی ضامن چتر نجات خود را باز کرد متوجه شد که چتر نجات او عمل نمی کند از این رو با نا امیدی تمام چشم هایش را بست و منتظر مرگ شد.
او به روزنامه سان می گوید: " در این شرایط حتی فرصت خداحافظی هم نیست من فقط گفتم آه خدای من دارم می میرم."
او در ادامه می گوید اما اولین چیزی که پساز آن یادم می آید این است که چند مامور آتش نشانی و پرستار دورم را احاطه کرده بودند و من واقعا باور نمی کردم که هنوز زنده ام.
نتیجه این سقوط ازاد ناموفق این چتر باز که در ارتفاعات تائپو در نورث ایلند واقع در نیوزلند انجام شد یک غوزک پای شکسته و پارگی نه چندان شدید ششش ها بود.
جالب اینکه مراحل پریدن و باز نشدن چتر نجات هولمز و سقوط او روی بوته های توت فرنگی توسط همکار دیگر چتربازش فیلمبرداری شده است.
این چترباز جوان گفته است برای پریدن مجدد هیچ فرصتی را از دست نخواهد داد و این حادثه مانع از ادامه چتربازی و پرش های ازاد او نخواهد شد.