تقاضای 99.7 میلیارد دلار دیگر برای ادامه کشتار امریکا در عراق و افغانستان
جام جم آنلاین: پنتاگون میخواهد کاخ سفید 99.7 میلیارد دلار برای ادامه کشتار خود در عراق و افغانستان در اختیارش بگذارد.
کد خبر: ۱۲۰۱۷۰
به گزارش آسوشیتدپرس، تقاضای وزارت دفاع در صورتی که به تایید جورج بوش و تصویب کنگره برسد بودجه امسال جنگ امریکا در این کشور را به 170 میلیارد دلار خواهد رساند.
این پیشنهاد در شرایطی مطرح میشود که بوش به علت شکست در عراق، در صدد اعزام هزاران نظامی دیگر امریکایی به باتلاق عراق است. در مجموع جنگ در عراق تاکنون برای امریکا 350 میلیارد دلار هزینه داشته است.
براساس اطلاعات «بخش تحقیقات کنگره» که نهادی غیرحزبی است.
جنگ عراق، افغانستان و جنگ علیه تروریسم در سایر نقاط جهان 500 میلیارد دلار خرج روی دست مردم امریکا گذاشته است.
بودجه اضافی درخواستی، درصورت تصویب، هزینه امسال جنگ در عراق را از رقم بیسابقه سال گذشته 50 میلیارد دلار بیشتر خواهد کرد. کنگره در سپتامبر 70 میلیارد دلار اضافی برای بودجه سال جاری که از اول اکتبر شروع شد، تصویب کرد.