خطر آنفلوآنزا با هله‌هوله‌خوری

طبق نتایج یک مطالعه جدید، افزودنی‌های مجاز خوراکی متداول احتمالا واکنش ایمنی بدن در مقابله با بیماری آنفلوآنزا را متوقف می‌کند.
کد خبر: ۱۲۰۰۲۵۸

ماده افزودنی خوراکی در بسیاری از محصولات نظیر گوشت‌های یخ زده، کلوچه‌ها و غذاهای سرخ شده یافت می‌شود. این مواد افزودنی موجب توقف واکنش ایمنی بدن در مقابله با آنفلوآنزا می‌شود. علاوه بر افزایش شدت علائم آنفلوآنزا، این مطالعه اثبات می‌کند این افزودنی‌ها می‌تواند موجب کاهش تأثیر واکسن آنفلوآنزا هم شود. زمانی که انسان مبتلا به ویروس آنفلوآنزا می‌شود، سلول‌های لنفوسیت تی کمک‌یار به سایر بخش‌های سیستم ایمنی هدایت شده و سلول‌های آلوده شده به ویروس را شکار کرده و از بدن پاک می‌کنند. در حالی که افزودنی‌های خوراکی، فعالیت این سلول‌ها را کند می‌کند‌./ مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها