در راستای پشتیبانی از شناورهای سطحی نیروی دریایی ارتش؛

جنگنده فانتوم با شلیک موشک نصر، هدف دریایی را منهدم کرد

در سومین روز از مرحله نهایی رزمایش ولایت 97، یک فروند جنگنده فانتوم نیروی هوایی ارتش با شلیک موشک نصر، هدف از پیش تعیین شده را در دریا با موفقیت منهدم کرد.
کد خبر: ۱۱۹۳۷۵۰
جنگنده فانتوم با شلیک موشک نصر، هدف دریایی را منهدم کرد

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی ارتش ، در ادامه دومین روز از مرحله سوم رزمایش ولایت 97، در راستای پشتیبانی یگان های نیروی هوایی ارتش از شناورهای سطحی نیروی دریایی، یک فروند جنگنده فانتوم نهاجا با شلیک موشک کروز هواپایه نصر توانست هدف مورد نظر را در دریا با موفقیت مورد اصابت قرار دهد.

همچنین بالگردهای نیروی دریایی ارتش که اخیرا به سامانه شکار مین دریایی نیز مجهز شده اند اقدام به انهدام مین های افندی دشمن کردند.

رزمایش بزرگ ولایت 97 در آبهای جنوب و جنوب شرق کشور از شرق تنگه هرمز تا دریای عمان و مدار 10 درجه اقیانوس هند در حال اجرا34 است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها