
به گزارش جام جم آنلاین از میزان ، انفجار مانومتر کپسول اکسیژن در بیمارستان کوثر باعث شد یک بیمار فوت کند. دکتر گوهری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی سمنان درباره این حادثه گفت: این حادثه ساعتی پیش در حین انتقال یک بیمار ۵۰ ساله از اتاق عمل به بخش ICU رخ داد.
وی در تشریح این حادثه گفت: این بیمار بیست و چهارم بهمن، با سابقه بیماری دیابت، قلبی و نارسایی مزمن کلیوی به علت خونریزی شدید گوارشی به بیمارستان کوثر مراجعه کرد و تحت درمان قرار گرفت.
گوهری افزود: به علت شدت خونریزی، بیمار کاندید جراحی تشخیصی شد، ولی در اتاق عمل به علت مشکل قلبی با تشخیص پزشکان و رضایت همراهان بیمار، عمل جراحی کنسل و بیمار برای انتقال به ICU آماده شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت: درحین انتقال، مانومتر کپسول اکسیژنی که به بیمار متصل بود دچار حادثه و این انفجار سبب فوت بیمار شد.
وی با بیان اینکه کارشناسان برای بررسی حادثه در محل حضور داند گفت: علت انفجار نیاز به کارشناسی دارد و غیر از متوفی به کسی آسیب نرسیده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد