اعترافات مردی که همسرانش را می‌کشت

مردی که پس از قتل همسر دومش در شهر نجف‌آباد به مشهد گریخته و همسر اولش را آنجا به قتل رسانده بود دیروز صحنه دومین جنایتش را بازسازی کرد.
کد خبر: ۱۱۹۲۵۳۱

به گزارش جام‌جم، رسیدگی به این پرونده از سحرگاه 21 بهمن امسال و همزمان با کشف جسد زنی در جوی آب در بلوار دلاوران مشهد آغاز شد. تیم جنایی به سرپرستی علی‌اکبر احمدی‌نژاد، بازپرس ویژه قتل مشهد در محل جنایت حاضر شد. در بررسی‌های مقدماتی مشخص شد، جسد متعلق به زنی حدود 40 ساله است که کارگر شهرداری هنگام جارو کردن خیابان جسدش را پیدا کرده است. با معاینه جسد مشخص شد، او بر اثر خفگی به قتل رسیده است.
با انگشت‌‌نگاری از جسد مشخص شد مقتول هشت فقره سابقه کیفری دارد. دختر مقتول در مشهد شناسایی شد که در جریان تحقیقات گفت، مقتول 14 سال قبل از همسرش جدا شده است. همسر مقتول به نام ساسان پس از جدایی مشهد را ترک می‌کند و پنج ماه قبل دوباره به این شهر باز‌می‌گردد. مقتول آخرین بار همراه شوهر سابقش دیده شده بود. با کشف این سرنخ، ساسان دستگیر شد. متهم در بازجویی‌های مقدماتی منکر قتل شد و ادعا کرد همسرم همراه دو مواد فروش بیرون رفت و آنها او را کشته شده‌اند.
تحقیقات از متهم ادامه داشت تا این‌که او لب به اعتراف گشود و به قتل همسر سابقش اعتراف کرد.
تحقیقات از متهم ادامه داشت تا این‌که راز دومین جنایت او نیز فاش شد. ساسان در اعترافاتش گفت: اردیبهشت امسال پس از درگیری با همسر دومم در نجف‌آباد اصفهان، او را کشتم. این زن با فریب من، اموالم را به نام خودش کرد و از او کینه به دل داشتم. پس از قتل به خاطر این‌که تحت تعقیب بودم به مشهد آمدم.
دیروز متهم به محل قتل همسرش در مشهد منتقل شد و در حضور بازپرس کشیک قتل و افسر پلیس، صحنه قتل همسر اولش را بازسازی کرد. ساسان در تشریح جنایت گفت: همسرم همراه دو مرد از خانه خارج شد و شیشه خرید. وقتی برگشت از این رفتارش ناراحت و با او درگیر شدم. حرف هایش عصبانیم کرد و به همین خاطر گلویش را گرفتم و محکم فشار دادم. وقتی به خودم آمدم، او دیگر نفس نمی‌کشید و مرده بود. پس از قتل، خودروی دامادم را امانت گرفتم و جسد را داخل صندوق عقب گذاشتم و در محلی خلوت داخل جوی آب انداختم.
متهم به قتل پس از بازسازی صحنه جنایت روانه زندان شد.
قاضی احمدی‌نژاد پس از بازسازی صحنه قتل به جام‌جم گفت: متهم در جریان بازسازی صحنه قتل، به تشریح جنایت پرداخت. او پس از قتل با صحنه‌سازی سعی کرد، از مجازات فرار کند که ناکام ماند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها