
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، تلاش ماموران نیروی انتظامی به صورت شبانه روزی و در گرما و سرما در راستای برقراری نظم و امنیت جامعه موجب دلگرمی مردم و تهدیدی برای سارقان محسوب می شود.
سرهنگ علی پورکاوه ضمن اعلام دستگیری سارقان سریالی قطعات خودروهای سنگین در کاشان اظهار داشت: در پی وقوع سرقت های متعدد قطعات خودروهای سنگین در سطح شهرستان کاشان مراتب به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس آگاهی شهرستان کاشان طی تحقیقات و بررسی های شبانه روزی و انجام یک سری اقدامات فنی و پلیسی موفق شدند سارقان بنامان ی-ج ۳۵ ساله و س-ع ۳۲ ساله را شناسایی و در یک عملیات ضربتی دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان کاشان ابراز داشت: طی بازجویی های فنی و تخصصی به عمل آمده در پلیس آگاهی شهرستان کاشان متهمان تاکنون به پنج مورد سرقت قطعات از خودروهای سنگین اعتراف و تحقیقات در این خصوص کماکان ادامه دارد.
رئیس کل بانک مرکزی: با تدبیر رئیسجمهور مقرر شده کسری منابع پیشین کالابرگ از منبع دیگری تامین و مطالبات فروشگاهها هرچهسریعتر تسویه شود
جمالیان در گفتوگو با جامجم آنلاین:
مهدی پاشازاده: من غر زدن مربیان را دوست ندارم
گفتوگوی جام جم با مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران