تحقیر توپچی‎ها از سوی بندرنشین‌ها (گزارش تصویری)

صدرنشین جدول رده‌بندی لیگ برتر انگلیس با کسب یک پیروزی خانگی قاطع، برای دیگر تیم‌های حاضر در کورس قهرمانی خط و نشانی جدی کشید.
کد خبر: ۱۱۸۱۶۲۹
تحقیر توپچی‎ها از سوی بندرنشین‌ها (گزارش تصویری)

به گزارش جام جم آنلاین ، در آخرین دیدار از شب نخست هفته بیستم لیگ برتر انگلیس شنبه در ورزشگاه آنفیلد، تیم فوتبال لیورپول صدرنشین جدول رده‌بندی رقابت‌ها میهمانش آرسنال را با نتیجه پر گل 5 بر یک در هم کوبید و حاشیه امنیتش در صدر جدول را به 9 امتیاز افزایش داد.

آرسنال اگرچه در این بازی با گل زودهنگام اینسلی میتلند نیلز از میزبان خود پیش افتاد اما برتری‌اش تنها 3 دقیقه دوام داشت چرا که روبرتو فیرمینو کار را در دقیقه 14 به تساوی کشاند. فیرمینو خیلی زود ورق را به سود لیورپول برگرداند و دو دقیقه بعد دومین گل خود و تیمش را زد. پس از او سادیو مانه در دقیقه 32 سومین گل لیورپول را زد و محمد صلاح در دومین دقیقه وقت‌های تلف شده نیمه دوم از روی نقطه پنالتی گلزنی کرد و لیورپول را با پیروزی 4 بر یک راهی رختکن کرد. آخرین گل بازی را هم فیرمینو در دقیقه 65 از روی نقطه پنالتی زد تا هت‌تریک خودش را کامل کند.

با این نتیجه و با توجه به شکست غیرمنتظره تاتنهام در بازی خانگی امروزش مقابل ولورهمپتون، لیورپول حاشیه امنیتش در صدر جدول را به 9 امتیاز افزایش داد.

تصاویر زیر از این مسابقه جذاب و هیجان انگیز است:

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها