130 میلیون دلار سالانه صرف خرید قطعات حفاری می شود

مدیر امور بازرگانی شرکت ملی حفاری گفت : سالانه 45 میلیون دلار برای خرید قطعات یدکی و بین 80 تا 85 میلیون دلار برای خرید ماشین آلات و خدمات فنی از سوی شرکت ملی حفاری ایران هزینه می شود.
کد خبر: ۱۱۸۰۴۳

به گزارش فارس ، علیزاده افزود: بخش مهمی از خرید شرکت ملی حفاری ایران به صورت ریالی و از داخل کشور هزینه شده و با برپایی نمایشگاه صنعت حفاری بازار عرضه و تقاضا در این بخش بین سازنده ها و مصرف کننده واقع گرایانه تر می شود.
مدیر امور بازرگانی شرکت ملی حفاری با بیان این که به طور میانگین سالانه هر دکل حفاری 1.5 میلیون دلار ارزبری دارد و 750 هزار دلار آن برای خرید قطعه مصرفی و نیم دیگر برای تعمیرات و خرید ماشین آلات موردنیاز دکلهای حفاری هزینه می شود، افزود: نزدیک به 75 میلیون دلار سالانه برای 49 دکل حفاری در شرکت ملی حفاری هزینه می شود. علیزاده گفت : هم اکنون توانایی ساخت تمام قطعات که در شرکت ملی حفاری به کار گرفته شده ، در کشور وجود دارد ولی اصل مهم اقتصادی بودن ساخت این قطعات است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها