
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، شربت ریحان (ریحان سبز+ریحان بنفش+هل+گل سرخ+عسل) حاوی ویتامین های A، B، C، E، K، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، فسفر، آهن، فیبر، روی(زینک)، کلسیم، پروتئین، امگا 3، کاتچین، مس، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز، فلاونوئیدها و غیره است.
برای بررسی خواص شربت ریحان و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
مهمترین خواص شربت ریحان
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره خواص شربت ریحان گفت: این شربت به علت دارا بودن ویتامین های A، E و C خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از آن در مقابل انواع بیماریها، مخصوصا سرطان سینه می شود.
وی افزود: مصرف این شربت باعث رفع زخم های دهانی و گلو شده همچنین ورم گلو و لوزه را رفع میکند.
عظمایی بیان کرد: این شربت خاصیت چربی سوزی دارد و موجب تناسب اندام میشود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: خواص دیگر این شربت شامل تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر، رفع اسپاسم عضلات و التهاب مفاصل، رفع انسدادهای عروق مغزی، تحلیل ورم های داخلی و خارجی بدن و کنترل قند، فشار و چربی خون است.
وی اظهار کرد: مصرف این شربت موجب تقویت و آرامش قلب و اعصاب و رفع تپش قلب میشود و از استرس، اضطراب و دلشوره پیشگیری میکند.
عظمایی بیان کرد: تقویت معده و دستگاه گوارش، تقویت کبد و بهبود عملکرد رودهها، هضم آسانتر غذا و رفع یبوست از دیگر خواص شربت ریحان است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: شربت ریحان به علت دارا بودن ویتامین B12، آهن و اسید فولیک، موجب افزایش گلبولهای قرمز خون و رفع کم خونی میشود، لذا برای افراد مبتلا به کم خونی، زنان باردار و جنین مفید است.
وی بیان کرد: وجود ویتامین های A، E، C، D، B و املاح معدنی فراوان در این شربت، باعث طراوت، جوان سازی و تقویت پوست و مو می شود.
عظمایی گفت: این شربت ضدنفخ و بادشکن است و به بهبود کیفیت خواب کمک میکند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: شربت ریحان به علت داشتن امگا 3 موجب تقویت سیستم قلبی عروقی و بینایی میشود.
وی اظهار کرد: شربت ریحان را می توان 3 تا 4 لیوان در روز و در وعده های صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد.
مواد لازم شربت ریحان (2 لیتر)
-آب 2 لیتر
-هل 10 گرم
-عسل نیم کیلو
-گل سرخ 20 گرم
-ریحان سبز خشک 75 گرم
-ریحان بنفش خشک 35 گرم
طرز تهیه شربت ریحان
-ریحان سبز، ریحان بنفش، گل سرخ و هل را نیم کوب کرده و داخل آب می ریزیم.
-پس از گذشت 3 تا 4 ساعت آن را به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم می جوشانیم.
-پس از متعادل شدن دمای شربت، آن را صاف کرده و عسل اضافه می کنیم.
-شربت را هم می زنیم تا قوام بیاید، سپس در ظرف شیشه ای می ریزیم.
طرز تهیه یک لیوان شربت ریحان
-3 تا 4 قاشق غذاخوری از شربت را داخل لیوان ریخته و بقیه را آب اضافه می کنیم.
-بر حسب سلیقه می توان به آن چند قطره آب لیمو ترش هم اضافه کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد